meta content='kdmahdi' name='author'/> Tech News

Monday, June 18, 2012

Online Eaning:oDesk


Online Eaning:oDesk



ODesk is the most suitable place for independent worker.

 Here anyone can do any job which matches

 to his or her skills. The procedures for the

 independent worker in oDesk are-


oDesk For The Independent Contractors:


If you have some skills in any field that you can use to make money online with oDesk. This is a great opportunity for the skilled people through out the world to work from the comfort of your home,at the flexible hours and get paid the hourly rate set by you.

How oDesk Works For The Independent Contractors?


  1. The first thing you need to work on oDesk is to sign up and create a profile. Then you’ll have to take a few skills tests.Now you are ready to apply to the jobs available on oDesk.
  2. Once you apply for a job,the employer will review your profile and you’ll have to go through interviews with them.If they offers you the job,you’ll have to sign in to the job room on oDesk and all your works are logged and billed automatically.
  3. All of our works are tracked in you Work Diary.oDesk guarantees you the payment for your working hours,but they do not take any risk of fixed job.
  4. You do not need to depend on the local market for jobs.In fact,you can earn more from oDesk if you can prove your skills. It is more suitable for independent people who like to work without any boss above him. Your income will be greater than from any other jobs.
  5. Then take part on oDesk skills test, that increase the possibility of getting jobs quickly. More than 450 tests are available here.After applying if you get any job then you are ready earn in oDesk. 

Related Topics:

How oDesk Works
How to Get Paid
Types of Jobs in oDesk
oDesk for The Business

Sunday, June 17, 2012

Online Earning: oDesk Marketplace




Online Earning: oDesk Marketplace


Today my topic will be beneficial to those who are looking to earn by online. 


oDesk For The Businesses:

If you run a business and you are in a situation where you are running out of time and employees to meet your promises of customer service,then outsourcing is a great option for you.oDesk offers that perfect platform for you to hire workers according to your need of skill level and budget.

How oDesk Works For The Businesses?

  1. Say,you need quality workers for your project at reasonable costs.You head up to the oDesk website and post your jobs for free.
  2. Then the candidates offers their services for your jobs.In most cases you get many candidates ready to do the job.Now,you can review the profiles,cover letters, portfolios,work history,feedback ratings,and skill test scores of the candidates.After that you can choose the most qualified candidates.You can contact the best candidates via email and chat,if you’re impressed with a candidate, assign the job to them.
  3. Your hired candidates log in on the flexible hourly basis as per the condition of the job.You can see the work progress in their Work Diaries – screenshots and memos are recorded as the candidates work.
  4. After reviewing the timelog in the oDesk’s unique Work Diary you can find the time verifiably spent working for you,you need make the payments to the oDesk.oDesk sends the 90% of that to the workers.You do not need to take any trouble regarding any paperwork -oDesk’s agreement includes NDAs and IP rights, and oDesk handles the 1099s and year-end tax reporting.
If you’re satisfied with the work,you can continue to work with them and build a virtual team for your business.
Related Topics:

How Odesk Works

How to get paid
Odesk for independent contractor
Types of jobs in oDesk

Saturday, June 16, 2012

Online Earning: oDesk Marketplace



Online Earning: oDesk.com

Now-a-days online earning has become a growing trends in the world.
oDesk is a great online job marketplace where you can offer your service for a set fee or outsource your jobs to the independent workers.It is one of the best and fastest growing online marketplace.Many individuals are making decent living out of oDesk providing quality services.Business are getting their work done by the experts from all over the world.
oDesk

How oDesk Works?

oDesk is not just another online job marketplace.The most important feature of oDesk that makes it so popular is the fact that it offers transparency for both the businesses and the contractors.As a business owner you get the opportunity to track the progress of your works.The contractors or the workers can also get the guarantee from the oDesk of getting paid for the working hours they are putting in.Everything is logged in the workers Work Diary.

                                             
                                                  Click This ad to Get a Data Entry Job.



Wednesday, June 13, 2012

Online Earning: US Basic English Test Answer

US Basic English Test

If you want to get job quickly you have to pass the US Basic English  test of Odesk.
Today I will give you the answer test of  US basic English test. Just copy the answer of the us basic English test. Here will be 40 questions and you have to answer all the questions in 40 minutes.


Question 1:

Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Charlotte knew________the secret investigation_________her past, but she closed her eyes to it and pretended it wasn't happening.

Answer: a. of, about


Question 2:

Choose the
 series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
I think Pamela deserves to be punished for her________stupid and________behavior.

Answer: b. totally, irresponsible


Question 3:

Which of the following sentences punctuated correctly?
a. Tracy bought three suits; seven scarves; and ten pairs of shoes.

Answer: b. We are expecting a hurricane this afternoon, therefore we have closed the school early.


Question 4:

Choose the
 series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
While_________of our relatives live on the__________hill in the county, _________of our friends live in the _________areas of the valley.

Answer: c. many, windiest, most, more, protected


Question 5:

Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.
Those who are not wise_____________.

Answer: d. does not need to be necessarily stupid.


Question 6:

Choose the
 series of pronouns that best completes the following sentence.
Don’t _________think Larry should call__________wife if______________is going to be late for dinner?

Answer: a. you, his, he


Question 7:

Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.
days for last has good weather few The been the not

Answer:d. The weather has not been good for the last few days


Question 8:

Choose the
 series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.

Knowing that February was the___________month of the year, Cheryl planned her vacation____________.

Answer: b. shortest, accordingly

Question 9:

Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.

Answer: e. Whenever I can’t spend time with my friend, I always speak to him on the phone.

Question 10:

Read the following question and
 choose the response that uses the correct corresponding verb tense.

Does Jack wear that furry hat often?

Answer: d. No, he only wears it when his ears are cold.

Question 11:

Which of the following sentence illustrates correct pronoun usage?
a. is those the set of plates the bride wanted, or did she want this set?
d.Whose book is that-his or our?

Answer: e. None of the above

Question 12:

Which of the sentence illustrates proper sentence structure?
a. Everyone knows that a mango is much sweeter to an orange

Answer: d. The queen had hardly finished her speech when the people began to disperse.

Question 13:

Change the following sentence from a quotation to indirect
 speech.
“It may snow tomorrow.” he said.

Answer: d. He said it might snow tomorrow.

Question 14:

Which of the following sentence punctuated correctly?

Answer: d. “Come here.” she said, “and let me get a good look at you.”

Question 15:

Change the following sentence from a quotation to indirect
 speech.
“Sharon must go to the bank today.” said Albert.

Answer: d. Albert said Sharon had to go to the bank today.

Question 16:

Choose the
 option that correctly changes original sentence from active to passive.
ORIGINAL SENTENCE:
That tall man is carrying a lot of lumber.
REWRITTEN SENTENCES:

Answer: d. A lot of lumber is being carried by that tall man.

Question 17:

Choose the
 series of prepositions that best completes the following sentence.
I placed my notes__________my desk and referred to them____________ the meeting.

Answer: b. beside, during

Question 18:

Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.
Sleeping likes the . midday Katie until on weekends

Answers: Katie likes sleeping until midday on the weekends.

Question 19:

Choose the
 series of verbs that best completes  the following sentence.
Everyone ____________too busy cooking and __________ the campsite ____________ the family _________ from the woods.

Answers: d. was, setting up, to notice, watching

Question 20:

Choose the
 series of verbs that best completes  the following sentence.
I find it very hard to remember ______________ letters that are entrusted to me. In fact, I remember_____________to do so dozens of times!

Answer: d. mailing, forgetting

Question 21:

Choose the
 series of articles and conjunctions that best completes  the following sentence.
Lilacs ___________ violets are usually purple, I have seen some _________ are white.

Answer: c. and, although, that

Questions 22:

Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.
Only after they had an exhaustive study__________ how to adapt the technology to the needs of our company.

Answer: c. they did begin to understand

Question 23:

Which of the following sentence illustrates proper use of comma?
a. Randy wanted to end the meeting, but Amy wanted to prolong it.

answer: e. a and b

Question 24:

Which of the following sentence does NOT illustrates correct verb and tense usage?

Answer: b. Clarabelle’s mother absolutely hated nicknames and always calls her daughter by her full name.

Question 25:

Choose the
 series of prepositions that best completes the following sentence.
Victor, who stole ____________ ideas and used them  to make _________ a millionaire, never once offered ______________ a world of thanks.

Answer: d. our, himself, us

Question 26:

Choose the
 series of prepositions that best completes the following sentence.
______________ is the name of the opera, and ___________ role did you say Maria would play?

Answer: c. What, which

Question 27:

Choose the
 verbs and phrases that best completes the following sentence.
This dish _____________ too spicy. Why ___________ so pepper?

Answer: e. a and c

Question 28:

Change the following sentence from a quotation to indirect
 speech.
Carol has said, “I am responsible for this project.”

Answer: a. Carol has said that she is responsible for this.

Question 29:

Choose the
 series of prepositions that best completes the following sentence.
Although Marvin said he had the keys___________ the flower pot, we were unable to find them___________ the dark. In the end, we waited for him at the coffee shop ____________ the corner.

Answer: a. under, in. around

Question 30:

Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.
The excited children who had run toward the loud _______________.

Answer:d. music, told the others about the ice cream truck outside.

Question 31:

Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.
your company name? of what the is

Answer: c. What is the name of your company?

Question 32:

Which of the following sentences NOT punctuated correctly?
a. All of the apple’s at the grocers were rotten so I bought oranges instead.

Answer: b. “Seven canteens full of water should enough for the hike,” said Tabitha.

Question 33:

Choose the
 series of prepositions that best completes the following sentence.
After realizing that our hosts hadn’t actually invested _________ to ____________ party. ____________ excused ____________ from the table and slipped out the back door.

Answer: a. us, their, we, ourselves.

Question 34:

Which of the following sentences illustrates the proper use of parallel construction?

Answer: b. We painted the conference room yellow, hung a poster on the wall, and are rearranging the chairs.

Question 35:

Which of the following sentence uses correct pronoun usage?
a. to whom are your employees going to report while you’re gone?

Answer: e. All of the above

Question 36:

Choose the
 series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
The archeologists were_____________ to discover such a __________ and__________ ____________ artifact at that mostly uncovered site.

Answer: b. amazed, rare, incredibly, beautiful

Question 37:

Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
“I’m not feeling well,” Agatha said.

Answer: a. Agatha has said that she doesn’t feel well.


Question 38: 

Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
The helium _______ balloon rose ________ into the air; the villagers knew then their _______ leader was off on another mission.

Answer: powered, powerfully, powerful.



Question 39: 


Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentences.
Would I have it anything if had, I you known said would not bother


Answer: b I would not have said anything if I had known it would bother you


Question 40: 

Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentences.
Last what ! It’s did you night, over After

Answer: b After what you did last night, it’s over!


Question 41: 

Which of the following sentences does not illustrates correct pronoun usage?

Answer: e all are correct

Question 42:

Which of the following sentences illustrates correct verb and verb tense usage?

Answer: b and d  We think the judge will have noticed something strange in her behavior , Somehow, all of the newspapers gotten hold the story.

Question 43:


Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
Rhonda says, “I get to work early every day.”


Answer: c Rhonda has said that she got to work early every day.