US Basic English Test
If you want to get job quickly you have to pass the US Basic English test of Odesk.
Today I will give you the answer test of US basic English test. Just copy the answer of the us basic English test. Here will be 40 questions and you have to answer all the questions in 40 minutes.
Question
1:
Choose the series of prepositions that best completes the
following sentence.
Charlotte knew________the secret investigation_________her
past, but she closed her eyes to it and pretended
it wasn't happening.
Answer: a. of, about
Question 2:
Choose the series of adjectives and adverbs that best
completes the following sentence.
I think Pamela deserves to be punished for
her________stupid and________behavior.
Answer: b. totally, irresponsible
Question 3:
Which of the following sentences punctuated
correctly?
a. Tracy
bought three suits; seven scarves; and ten pairs of shoes.
Answer: b. We are expecting a hurricane this
afternoon, therefore we have closed the school early.
Question 4:
Choose the series of adjectives and adverbs that best
completes the following sentence.
While_________of our relatives live on
the__________hill in the county, _________of our friends live in the
_________areas of the valley.
Answer: c. many, windiest, most, more,
protected
Question 5:
Complete the following sentence by choosing the
phrase with the best word order from the options given.
Those who are not wise_____________.
Answer: d. does not need to be necessarily
stupid.
Question 6:
Choose the series of pronouns that best completes the
following sentence.
Don’t _________think Larry should
call__________wife if______________is going to be late for dinner?
Answer: a. you, his, he
Question 7:
Rearrange the following words to create most
logical and grammatically correct sentence.
days for last has good weather few The been the
not
Answer:d. The weather has not been good for
the last few days
Question 8:
Choose the series of adjectives and adverbs that best
completes the following sentence.
Knowing that February was the___________month of
the year, Cheryl planned her vacation____________.
Answer: b. shortest, accordingly
Question 9:
Rearrange the following words to create most
logical and grammatically correct sentence.
Answer: e. Whenever I can’t spend time with
my friend, I always speak to him on the phone.
Question 10:
Read the following question and choose the response that uses the correct
corresponding verb tense.
Does Jack wear that furry hat often?
Answer: d. No, he only wears it when his ears
are cold.
Question
11:
Which of the following sentence illustrates correct pronoun usage?
a. is those the set of plates the bride wanted,
or did she want this set?
d.Whose book is that-his or our?
Answer:
e. None of the above
Question
12:
Which of the sentence illustrates proper sentence structure?
a. Everyone knows that a mango is much sweeter
to an orange
Answer:
d. The queen had hardly finished her speech when the people began to
disperse.
Question
13:
Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
“It may snow tomorrow.” he said.
Answer:
d. He said it might snow tomorrow.
Question
14:
Which of the following sentence punctuated correctly?
Answer:
d. “Come here.” she said, “and let me get a good look at you.”
Question
15:
Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
“Sharon
must go to the bank today.” said Albert.
Answer:
d. Albert said Sharon
had to go to the bank today.
Question
16:
Choose the option that correctly
changes original sentence from active to passive.
ORIGINAL SENTENCE:
That tall man is carrying a lot of lumber.
REWRITTEN SENTENCES:
Answer:
d. A lot of lumber is being carried by that tall man.
Question
17:
Choose the series of prepositions that
best completes the following sentence.
I placed my notes__________my desk and referred
to them____________ the meeting.
Answer:
b. beside, during
Question
18:
Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct
sentence.
Sleeping likes the . midday Katie until on
weekends
Answers:
Katie likes sleeping until midday on the weekends.
Question
19:
Choose the series of verbs that best
completes the following sentence.
Everyone ____________too busy cooking and
__________ the campsite ____________ the family _________ from the woods.
Answers:
d. was, setting up, to notice, watching
Question
20:
Choose the series of verbs that best
completes the following sentence.
I find it very hard to remember ______________
letters that are entrusted to me. In fact, I remember_____________to do so
dozens of times!
Answer:
d. mailing, forgetting
Question
21:
Choose the series of articles and
conjunctions that best completes the following sentence.
Lilacs ___________ violets are usually purple, I
have seen some _________ are white.
Answer:
c. and, although, that
Questions
22:
Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order
from the options given.
Only after they had an exhaustive
study__________ how to adapt the technology to the needs of our company.
Answer:
c. they did begin to understand
Question
23:
Which of the following sentence illustrates proper use of comma?
a. Randy wanted to end the meeting, but Amy
wanted to prolong it.
answer:
e. a and b
Question
24:
Which of the following sentence does NOT illustrates correct verb and tense
usage?
Answer:
b. Clarabelle’s mother absolutely hated nicknames and always calls her daughter
by her full name.
Question
25:
Choose the series of prepositions that
best completes the following sentence.
Victor, who stole ____________ ideas and used
them to make _________ a millionaire,
never once offered ______________ a world of thanks.
Answer:
d. our, himself, us
Question
26:
Choose the series of prepositions that
best completes the following sentence.
______________ is the name of the opera, and
___________ role did you say Maria would play?
Answer:
c. What, which
Question
27:
Choose the verbs and phrases that best
completes the following sentence.
This dish _____________ too spicy. Why
___________ so pepper?
Answer:
e. a and c
Question
28:
Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
Carol has said, “I am responsible for this
project.”
Answer:
a. Carol has said that she is responsible for this.
Question
29:
Choose the series of prepositions that
best completes the following sentence.
Although Marvin said he had the keys___________
the flower pot, we were unable
to find them___________ the dark. In the end, we waited for him at the coffee shop ____________
the corner.
Answer:
a. under, in. around
Question
30:
Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order
from the options given.
The excited children who had run toward the loud
_______________.
Answer:d.
music, told the others about the ice cream truck outside.
Question
31:
Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct
sentence.
your company name? of what the is
Answer:
c. What is the name of your company?
Question
32:
Which of the following sentences NOT punctuated correctly?
a. All of the apple’s at the grocers were rotten
so I bought oranges instead.
Answer:
b. “Seven canteens full of water should enough for the hike,” said Tabitha.
Question
33:
Choose the series of prepositions that
best completes the following sentence.
After realizing that our hosts hadn’t actually
invested _________ to ____________ party. ____________ excused ____________
from the table and
slipped out the back door.
Answer:
a. us, their, we, ourselves.
Question
34:
Which of the following sentences illustrates the proper use of parallel
construction?
Answer:
b. We painted the conference room yellow, hung a poster on the wall,
and are rearranging the chairs.
Question
35:
Which of the following sentence uses correct pronoun usage?
a. to whom are your employees going to report
while you’re gone?
Answer:
e. All of the above
Question
36:
Choose the series of adjectives and
adverbs that best completes the following sentence.
The archeologists were_____________ to discover
such a __________ and__________ ____________ artifact at that mostly uncovered
site.
Answer:
b. amazed, rare, incredibly, beautiful
Question
37:
Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
“I’m not feeling well,” Agatha said.
Answer: a. Agatha has said that she doesn’t feel
well.
Question 38:
Choose the series of adjectives and adverbs that
best completes the following sentence.
The helium _______ balloon rose ________ into
the air; the villagers knew then their _______ leader was off on another
mission.
Answer: powered, powerfully, powerful.
Question 39:
Rearrange the following words to create the most
logical and grammatically correct sentences.
Would I have it anything if had, I you known
said would not bother
Answer: b I would not have
said anything if I had known it would bother you
Question 40:
Rearrange the following words to create the most
logical and grammatically correct sentences.
Last what ! It’s did you night, over After
Answer: b After what you did last night, it’s
over!
Question 41:
Which of the following sentences does not
illustrates correct pronoun usage?
Answer: e all are correct
Question 42:
Which of the following
sentences illustrates correct verb and verb tense usage?
Answer: b and d We think the judge will
have noticed something strange in her behavior , Somehow, all of the newspapers
gotten hold the story.
Question 43:
Change the following sentence
from a quotation to indirect speech.
Rhonda says, “I get to work early every day.”
Answer: c Rhonda has said
that she got to work early every day.